Sevdiklerinize Yakışacak Doğum Günü Hediyeleri

Sevdiklerinize Yakışacak Doğum Günü Hediyeleri

 

Doğum günleri, sevdiklerimize ne kadar değer verdiğimizi, onlar için özel olarak düşüp aldığımız hediyeler ile hatırlatabileceğimiz özel günlerden biridir.

Arkadaşa veya sevgiliye doğum günü hediyesi alınırken en çok tercih edilen hediyelerden biri de gümüş takılardır. Hem günlük hayatta sıkça kullanılması, hem de yanında oldukça sizi hatırlatması hediyelere önem kazandırmaktadır.

Bu yazımızda sizler için en çok tercih edilen doğum günü hediyelerini derledik.

 

 

1 – Tarih Kolye

Hediye alacağınız kişinin doğum tarihini veya sizin için önemli bir tarihi kullanarak oluşturabileceğiniz tarih kolyeler en çok tercih edilen doğum günü hediyeleri arasında yer almaktadır. Arkadaşınıza veya sevgilinize vereceğiniz bu hediye ile kendinizi hep yanında hissettireceksiniz!

Farklı tarih kolye modelleri için tıklayınız.

 

 

2 – Harf Yüzük

Kişiye özel olması ve dilediğiniz renk seçenekleri olması sebebi ile Harf yüzükler aradığınız doğum günü hediyesi olabilir. Sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bu doğum günü hediyesini, hep yanlarında taşıyabilir ve sizi hatırlayabilirler.

Tüm harf kolye modelleri için tıklayınız.

 

 

3 – Minimal Kolye

Hem zarifliği hem de çok çeşitli modelleri ile karşımıza çıkan minimal figürlü kolyeler günlük kullanıma uygundur. Bu sebeple doğum günü hediyesi için tercih edilebilir. Minimalliği sayesinde kombinlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Birbirinden farklı minimal kolyeler için tıklayınız.

 

 

4 – Elmas Montür Takı Seti

Daha çok özel günlerde kullanılması tercih edilen bu takılar genellikle Anneye doğum günü hediyesi olarak tercih edilmektedir. Şıklığı ile göz kamaştıran bu takılar kolye – yüzük – küpe set halinde alınarak kombini kolaylaştırılabilir.

Elmas montürlü takı setleri için tıklayın.

 

 

5 – Zincir Kolye

Hepimiz için kombinlerin kurtarıcısı olan ve hep yanımızda taşıdığımız zincir kolyeler doğum günlerinde sıklıkla hediye edilen takıların arasındadır. Birbirinden farklı birçok zincir çeşidi (Gurmet Zincir, Singapur Zincir, İtalyan Zincir vb.) ve kalınlıkları bulunmaktadır. Hediye alacağınız kişinin tarzına göre seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Zincir Kolye modelleri için tıklayınız.

 

 

Etiketler: Doğum Günü
Mart 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR