2023 İlkbahar Yaz Sezonunda Trend Takılar Nelerdir?

2023 İlkbahar Yaz Sezonunda Trend Takılar Nelerdir?

 

Stilimizin en önemli tamamlayıcılarından olan takılarımız, bu sezon da yepyeni modeller ve trendler ile vitrinlerde yerini almaya devam ediyor. Son moda takılar ile en basit kombinlerimizi bile öne çıkarabilir, göz alıcı hale getirebiliriz. Özellikle kişileştirilebilen takılar bu sezonda yerini korumaya devam ediyor. Hem zarifliği hem de ışıltısı ile gözlerinizi alacak 2023 İlkbahar, Yaz sezonunda kullanabileceğiniz en yeni takı modellerini bu yazımızda derledik.

 

 

1 - Harf Kolyeler

 

Baştan sona sizin seçimleriniz ile üretilen harf kolye modelleri bu sezonda trendlerdeki yerini korumaya devam ediyor. İstediğiniz harfleri, zincir uzunluğunu ve rengini seçebileceğiniz bu modeller ile kombinlerinize farklı bir renk getirebilirsiniz.

Zincir uzunluğunu seçerken, boyunuz, boynunuzun yapısı gibi özelliklere dikkat etmeniz gerekmektedir. Kombin seçimlerinizde Yakası kapalı, boğazlı kıyafetleriniz için daha uzun kolyeler seçmek, Yakası açık kıyafetleriniz için ise kıyafet başlangıç hizanızı ele almak önemli olacaktır.

Tamamen sizlere özel olarak üretilecek harf kolye modelleri için tıklayınız.

 

 

2 - Lotus Kolye – Yüzük Seti

 

Lotus çiçeği duruluğu ve saflığı temsil eder. Aynı zamanda son yaşamın veya sonsuz yaşamın simgesi olarak görülür. Manevi değeri yüksek bir çiçektir. Bu kadar derin anlamları olan Lotus çiçeğini takılarımıza yansıtmak hem değerli, hem de zarif olacaktır.

Farklı taş renkleri ile Lotus Kolye – Yüzük ve set modellerini incelemek için tıklayınız.

 

 

3 - Doğum Ayı Taşları

 

Binlerce farklı model ile karşımıza çıkan doğum ayı taşları konseptli takılar yıllardır yurt dışında tercih edilen ve severek kullanılan bir trend olmuştur. Artık ülkemizde de buna uygun modeller üretilmeye başlanmış ve bu modeller satışa sunulmuştur. Doğduğunuz aya göre veya sizler için özel olan bir ay için seçebileceğiniz 12 farklı taş rengi ile, hem takılarınızı özelleştirebilir hem de unutulmayacak zamanları yanınızda taşıyabilirsiniz!

Doğum aylarına özel taşlı modeller için tıklayınız.

 

 

4 - Nazar Boncuğu

 

Yıllardır hayatımızda olan ve birçok anlamı bulunan nazar boncukları hayatımızın her yerinde kullandığımız ve karşımıza çıkan sembollerden biridir. Özellikle kolye, bileklik, küpe kategorilerinde hem ürününüze kattığı anlam, hem de görselliği açısından yanınızda olmasını tercih edebilirsiniz.

Nazar boncuklu ürünleri incelemek için tıklayınız.

 

 

5 - Sallantılı Küpe

 

Trend listesinden hiç düşmeyen sallantılı küpeler birçok figür ve model ile bu sezon da kombinlerimizin tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır. Tek başına kullanılabildiği gibi, tek kulakta birkaç farklı sallantılı küpe modeli ile birlikte kullanılması da güzel bir görüntü oluşturmaktadır.

Birbirinden farklı sallantılı küpe modelleri için tıklayınız.

 

 

6 - Zultanit Taşlı Takılar

 

Zultanit taşı güneş ışığında mor, pembe, kahverengi gibi renklerde görülmektedir. Yapay ışıkta bakıldığında ise yeşil rengine dönüşür. Yeşilin birçok tonuna dönüşebilen Zultanit taşı farklı ışıklarda daha farklı renkler de alabilir. Bu özellikleri sayesinde takı sektöründe yerini almayı başarmış bir taştır. Zultanit taşı ile yapılan takı modelleri 2023 yılının yaz aylarında kullanıma uygundur.

Zultanit taşlı ürünler için tıklayınız.

 

 

 

Etiketler: 2023 trend takılar
Mart 16, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR